MMP_0038.jpg
Visa

When Visa wanted their Innovation centre, reception space and offices fitted out, Howard Bros Joinery embarked on a rolling programme of works that created three very distinct areas. Firstly was the Innovation Centre, that created an outstanding space where Visa experts partner with clients to create new solutions for the payment ecosystem, and extend service offerings throughout the European region to experience human-centred design principles and new technologies that advance commerce. in areas such as authentication, digital, security and cloud. In their remodelled reception space and lift lobbies, extensive use of oak panelling, concrete panels and glass partitions were used to create a bright and airy space with custom controlled LED lighting features hanging down from the ceiling to allow really striking lighting scenes to be DALI controlled to the Client specification . Customer engagement was opened up with stylish brass geometric desks to allow for a truly open and immersive greeting experience